Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition kopen - Nu voor 57.49 euro!

  Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition heeft een hoge korting op bol.com. De Legacy Edition bestaat uit Call of Duty Infinite Warfare én Call of Duty Modern Warfare remastered.

  De 2-games-in-1 bundel is normaal voor 90 euro te verkrijgen, maar nu kun je hem binnenslepen voor de prijs van één game. De bundel is namelijk op dit moment verkrijgbaar voor 60 euro (33% korting) bij bol.com. Het betreft hier een dagaanbieding. Als je de game voor 13 uur bestelt met de code SINT-1300, krijg je de game zelfs voor 57.49 euro.

  Voor de spelers die Infinite Warfare zonder Modern Warfare remastered willen kopen is ook korting te behalen. De normale editie is namelijk verkrijgbaar voor 40 euro bij bol.com.

  Call of Duty Infinite Warfare, die in de Legacy Edition naast de nieuwe originele game ook een Call of Duty Modern Warfare remaster kreeg, is pas sinds een paar weken uit. Wij van XGN hebben de game beoordeeld, mocht je twijfelen om de game te kopen.

  Je kunt hier bij bol.com de Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition bestellen. De normale versie van de game is hier te krijgen.

  Naast Call of Duty ook veel andere games met korting

  Het is bijna 5 december en daardoor komt er steeds vaker korting voor games. Afgelopen week (en nu nog steeds) was Gears of War 4 met 57% korting al in de aanbieding. Daarnaast zijn er bij bol.com nog talloze andere games die korting hebben, zoals FIFA 17, GTA V en Battlefield 1.

  Call of Duty: Modern Warfare Remastered

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.