Call of Duty Championship 2015 gewonnen door Denial

  Denial heeft het Call of Duty Championship 2015 gewonnen. Het team ging er vandoor met de titel en een prijzenpot van 400.000 dollar (bijna 370.000 euro).

  Team Denial versloeg team Revenge in de strijd om de titel van het Call of Duty Championship 2015. In Los Angeles namen afgelopen weekend de 32 beste teams van de wereld het tegen elkaar op om te bepalen wie het beste team is van 2015. Het toernooi duurde drie dagen en de totale prijzenpot bestond uit ruim 1 miljoen dollar.

  De teams uit Europa en het Verenigd Koninkrijk lagen er voor het merendeel al er uit na dag één. Op zaterdag waren er nog maar drie teams over die niet uit Amerika kwamen.

  Optic Gaming was vanaf dag één favoriet om ervandoor te gaan met de titel van het Call of Duty Championship 2015. Optic Gaming verloor echter verrassend van Denial. Uiteindelijk bleven Denial en Revenge als enige twee teams over.

  Call of Duty Championship 2015 beslist in finale tussen Denail en Revenge

  Denial en Revenge namen het in de finale tegen elkaar op in Call of Duty: Advanced Warfare. Denial domineerde in de eerste Hardpoint wedstrijd en versloeg Revenge met 250 tegen 130.

  In de tweede ronde won Revenge alle zes rondes Search and Destroy in de DLC map Drift. De derde ronde was een wedstrijd Uplink. Tijdens deze ronde ging Revenge er vandoor met de overwinning.

  Tijdens Capture The Flag stond er veel op het spel voor beide teams. Denial won deze ronde met 6-2. Ook tijdens een laatste ronde van Search and Destroy sleepte Denail de overwinning binnen. Hiermee was Denial de uiteindelijke winnaar van het Call of Duty Championship 2015.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.