Call of Duty Blackout trailer onthuld door Treyarch en Activision

  Call of Duty gaat in de nieuwste game Black Ops 4 mee in de battle royale hype. De nieuwe battle royale spelmodus gaat Blackout heten en wordt gespeeld op de grootste Call of Duty map ooit. Nu hebben Treyarch en Activision een Call of Duty Blackout trailer uitgebracht.

  In de nieuwe Call of Duty Blackout trailer zien we voor het eerst gameplay van de nieuwe battle royale modus. Er is te zien dat er gevechten op het land, de zee en in de lucht zullen plaatsvinden. Hierbij kun je gebruik maken van verschillende voertuigen, zoals een helikopter, een speedboot of een terreinwagen. Daarnaast zien we in de trailer dat er in de nieuwe battle royale map verschillende klassieke maps zijn verwerkt, zoals Nuketown Island.

  Call of Duty Blackout trailer laat gameplay zien

  We hebben eerder deze week al te horen gekregen dat er in de nieuwe Call of Duty Blackout modus met 80 spelers aan een potje wordt begonnen. Normaal gesproken, in andere battle royale games, worden de potjes met 100 spelers begonnen. Maar de ontwikkelaars hebben aangegeven dat zij de kwaliteit van de gameplay belangrijker vinden dan het aantal spelers. Toch staat er nog niets vast en is de feedback van de community heel belangrijk, want er kan nog alles veranderen aan de nieuwe Blackout modus.

  De Blackout private beta zal vanaf 10 september te spelen zijn door PlayStation 4 spelers. De Xbox One en PC spelers zullen nog moeten wachten tot 14 september om de private beta te kunnen spelen. De PlayStation 4 en Xbox One spelers zullen Call of Duty Black Ops 4 moeten pre-orderen om deel te nemen aan de private beta. Maar de PC spelers kunnen het spel allemaal uitproberen, zonder dat zij het spel al hebben besteld.

  Begin augustus was er al een Call of Duty Black Ops 4 private beta, maar hier kon je de nieuwe Blackout spelmodus nog niet spelen. Lees hier wat wij van de Call of Duty Black Ops 4 beta vonden!

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.