Call of Duty Blackout map is onthuld op Twitter

  De nieuwe Call of Duty Blackout map is bekendgemaakt via Twitter. Call of Duty tweette voor het eerst een een plaatje van de map, die groter is dan welke andere Call of Duty map ooit. Er is een bergachtig gebied met veel bos en een droog woestijnachtig gebied.

  De nieuwe Call of Duty Blackout map is de grootste map die er ooit is geweest in Call of Duty. Het noorden en het westen van de map bestaan voor een groot gedeelte uit bergen en bossen en het zuiden en oosten van de map bestaan vooral uit een droge woestijn.

  De map wordt in tweeën gesplitst door een grote rivier. Het enige stuk land dat in het water ligt, is Nuketown Island. Hier kun je niet alleen met een boot naartoe kunt, maar er zijn ook twee bruggen waardoor je het eiland met landvoertuigen kunt bereiken.

  Call of Duty Blackout map lijkt op andere battle royale games

  De belangrijkste punten zijn, net zoals bij andere grote battle royale games, aangegeven met een naam. Hier zul je de beste en meeste loot vinden en daarmee natuurlijk ook de meeste tegenstanders.

  De gebieden tussen deze steden worden gevuld door kleinere dorpjes en af en toe zelfs maar één huis. De meeste grote steden liggen in het bergachtige gebied in het noordwesten van de map, dus hier zal dan waarschijnlijk ook de beste loot te vinden zijn.

  Eerder werd al bekend gemaakt dat er 80 spelers zullen beginnen op de battle royale map. Dit is minder dan veel andere battle royale games, waar over het algemeen 100 spelers beginnen aan de strijd om als laatste over te blijven. Call of Duty heeft aangegeven dat het aantal spelers nog altijd flink zou kunnen veranderen en dat de feedback van de community hiervoor zeer belangrijk is.

  Blackout beta begint snel

  Vanaf 10 september kunnen we allemaal voor het eerst op de nieuwe Call of Duty Blackout map spelen, want dan begint de Blackout private beta op PlayStation 4. De spelers op Xbox One en PC kunnen de nieuwe battle royale modus vanaf 14 september uitproberen.

  Call of Duty Black Ops 4 komt uit op 12 oktober 2018 op de PlayStation 4, Xbox One en PC, maar wij hebben hem de nieuwe Call of Duty al gespeeld op gamescom.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.