Call of Duty Black Ops III Zombies maps nu los verkrijgbaar

  Het is alweer drie geleden nadat een van de Call of Duty-ontwikkelaars Treyarch, het derde deel in de Black Ops-serie uitbracht. In Black Ops III had je net zoals voorgaande delen de welbekende zombie-modus. Uitgever Activision bracht verschillende Call of Duty Black Ops III Zombies maps als DLC uit. Nu kan je DLC zombie-maps ook los kopen.

  Het lijkt erop dat Activision nog niet volledig afstand heeft gedaan van Black Ops III. Zo slingert het Amerikaanse bedrijf een tweet de wereld in, waar wordt aangekondigd dat alle uitgebrachte DLC voor Zombie maps los te kopen zijn. Voor dit nieuws kon je alleen nog gebruik maken van de maps, als je in bezit was van de verschillende uitgebrachte DLC packs. Tot op heden zullen alleen PlayStation 4 en Xbox One-gebruikers de losse maps in huis halen.

  Europese prijs voor losse Call of Duty Black Ops III Zombies maps nog niet bekend

  Volgens de bovenstaande tweet zal één losse map acht dollar gaan kosten. Dat is in omgerekend in de Europese valuta ongeveer 6.50 euro. Of dat het bedrag is die de meeste Europeanen zullen gaan betalen voor een losse Black Ops III Zombies map, is nog niet bekend. Bij aankoop van één losse map zal je als bonus vijf Vials Of Liquid Divinium ontvangen.

  De volgende game in de Call of Duty-reeks zal Black Ops IIII worden. Dat maakte Activision recent bekend. Ook zal de aankomende shooter-game een Zombie-modus bevatten.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.