Call of Duty Black Ops backwards compatible op Xbox One

    Je kunt nu de eerste Call of Duty Black Ops backwards compatible op je Xbox One spelen.Wanneer je nog een disc van de game hebt liggen, is het mogelijk om het spel nu te spelen.

    Nu de eerste Call of Duty Black Ops backwards compatible is, is het de vraag of dit de nieuwe strategie van Activision gaat worden. Het bedrijf maakte een aantal weken geleden al bekend dat ze tegelijk met de release van haar nieuwe Infinite Warfare ook Call of Duty 4 Modern Warfare uit zal brengen. De nieuwe game in de Call of Duty serie komt tegelijk met de game die het succes van de shooter inluidde en zal volledig geremastered worden. Overigens is dit bij Call of Duty Black ops niet het geval, Microsoft heeft het simpelweg mogelijk gemaakt om je oude Xbox 360 titel op de Xbox One te spelen.

    Nu Call of Duty Black Ops backwards compatible is, wordt het toegevoegd aan een lijst met andere Xbox 360 titels die het spel al voor gingen. Zo werd eerder al Fallout 3 aan de backwards compatible bibliotheek van de Xbox One toegevoegd. Ook voor de tweede game uit de Witcher serie werd beschikbaar voor backwards compatibility.

    Call of Duty Black Ops backwards compatible en hoe het werkt

    Voor mensen die al bekend zijn met de backwards compatibility van de Xbox One zal het gesneden koek zijn, maar je hoeft de game niet fysiek te hebben om het Xbox 360 spel op je Xbox One te spelen. Het is ook mogelijk om de game te downloaden uit de Xbox Store en deze digitaal aan je bibliotheek toe te voegen.

    Op deze manier worden de oudere games ook behouden en dat zal voor de nostalgische mensen onder ons in ieder geval goed nieuws zijn. De manier om oudere games te behouden staat al enige tijd ter discussie en er is nog geen echte oplossing voor gevonden. Microsoft doet in ieder geval haar best om ook de oudere Xbox titels te behouden.

    Fallout 3

    Verkijgbaar vanaf 31 october 2008

    Meer over deze game

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.