Call of Duty Black Ops 4 update voegt nieuwe multiplayer modus toe

  De nieuwste update voor Call of Duty Black Ops 4 is vanaf 26 maart beschikbaar. De update komt met de multiplayer modus Barebones en aanpassingen aan de Specialist klassen in Blackout. De Battle Royale modus krijgt zelf ook wat veranderingen.

  In een livestream doet Treyarch de details van de Call of Duty Black Ops 4 update uit de doeken. Zo keert de Barebones modus uit de oude Call of Duty games terug. Er is ook aandacht voor Blackout. De update is vanaf 26 maart beschikbaar. De exacte details bespreken we in de onderstaande tekst.

  Wat doet de Call of Duty Black Ops 4 update voor de multiplayer?

  In de update voegt Treyarch Barebones aan de multiplayer toe. Volgens de ontwikkelaar brengt deze modus een klassiek Call of Duty gevoel met zich mee. Het is dan ook iets anders dan de andere modi in de multiplayer. De verschillen sommen we hieronder voor je op.

  Barbones karakteristieken

  • Geen Specialists
  • Geen Gear
  • Geen Operator Mods
  • Handmatige healing
  • 1 Equipment per leven en komen niet terug

  Wat doet de Call of Duty Black Ops 4 update voor Blackout?

  Er zijn een paar veranderingen aan Blackout. De eerste is de manier waarop Collapse werkt. Sommige spelers maken gebruik van een bepaalde combinatie aan perks om langer in leven te blijven buiten de cirkel. Daarom heeft Treyarch ervoor gekozen om de schade die je in de Collapse oploopt te verhogen.

  Als je in de cirkel bent, krijg je na de update ook extra informatie voor je kiezen. De ontwikkelaar heeft hiervoor gekozen, zodat mensen zich meer bezighouden met de krimpende cirkel. Treyarch wil ook het sneller en efficiënter oppakken van voorwerpen op de map aanmoedigen.

  Blackout BO4

  Een paar van de Specialists kunnen ook rekenen op wat vernieuwingen in de Call of Duty Black Ops 4 update. Het onderstaande overzicht laat je in een oogopslag zien wat er anders is.

  Zero Specialist
  De Zero Specialist ontvangt een EMP-granaat waarmee hij vijandelijke uitrusting en voertuigen tijdelijk onschadelijk kan maken.

  Outrider Specialist
  De Outrider Specialist krijgt een nieuw Sparrow wapen dat explosieve pijlen schiet. Deze ontploffen direct als ze andere spelers, voertuigen of iets op de map raken. Het nieuwe standaard slagwapen voor het personage is de DemoHammer.

  Wat kunnen we van een toekomstige Call of Duty Black Ops 4 update verwachten?

  In de livestream laat Treyarch weten dat er nog twee multiplayer modi aankomen. Het gaat om Infected en Deathmatch Domination. Eerstgenoemde is een terugkerende modus waarbij een iemand begint als geïnfecteerde speler en de andere moet infecteren door ze te doden. Als je niet doodgaat win je het potje.

  Deathmatch Domination is een combinatie van Team Deathmatch en Domination. In de modus krijg je punten van zowel de overnamepunten als de vijanden die je neerschiet. Het is nog niet bekend wanneer beide modi naar de game komen.

  Wanneer kan je de Call of Duty Black Ops 4 update binnenhalen?

  Vanaf 26 maart is de update beschikbaar voor alle platformen waar de game speelbaar op is. Twijfelen je vrienden nog of ze de shooter moeten kopen? In de Bol Bulk 10-daagse zijn de console versies van de game op dit moment 35 euro. Call of Duty Black Ops 4 is speelbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.