Call of Duty Black Ops 4 update levert netwerkprestaties

  Treyarch plaatst bijna dagelijks updates voor de nieuwe shooter, maar toch werkt alles nog niet even vloeiend. Verschillende spelers hebben namelijk aangegeven sinds de lancering van de game netwerkproblemen te hebben en daardoor moeilijk de multiplayer-modi te kunnen spelen. Een nieuwe update voor Call of Duty: Black Ops 4 zou het probleem moeten verhelpen.

  Op Reddit heeft Treyarch aangekondigd een update door te voeren met stabiliteitsverbeteringen voor alle modi, inclusief oplossingen voor een aantal specifieke crashes in zombies. Ook vertelde het bedrijf dat ze ervoor wil zorgen dat fans de game zonder netwerkproblemen kunnen spelen. Het Treyarch zei het volgende op het platform:

  “We hebben de afgelopen dagen opgemerkt dat er veel discussies zijn over netwerkprestaties en we wilden hier graag wat over zeggen. We werken er constant aan om de game, en met name de netwerkprestaties, te optimaliseren om de beste online ervaring voor onze spelers te garanderen.”

  Call of Duty: Black Ops 4 al eerder een grote update

  Eerder deze maand hadden de makers van de game ook een update geplaatst om het maximale aantal spelers voor de Blackout modus aan te passen. Duo's worden nu gespeeld met maximaal honderd spelers en Quads worden gespeeld met maximaal 88 spelers. Daarnaast zijn er ook updates doorgevoerd aan de multiplayer modi.

  “Nu de lancering van de game voorbij is, richten we ons op het nauwkeurig afstemmen van de netwerkprestaties over de hele wereld, met behulp van de real-world data die we hebben verzameld. In de loop van de komende twee weken zullen we verschillende updates voor onze netwerkinstellingen uitrollen die de ervaring van onze spelers sinds de lancering zullen blijven verbeteren.”

  Call of Duty: Black Ops 4 breekt verschillende records

  Sinds de release van Call of Duty: Black Ops 4 heeft de game verschillende records verbroken. Binnen drie dagen van de release heeft de game wereldwijd een half miljard dollar opgehaald. Black Ops 4 heeft meer spelers dan alle singleplayer, multiplayer en zombieplayers van WWII en Black Ops 3, in vergelijking met dezelfde periode na de release.

  Call of Duty: Black Ops 4 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.