Call of Duty Black Ops 4 update en patch notes beschikbaar

  Treyarch, de makers van Call of Duty Black Ops 4, heeft in een bericht op Reddit een nieuwe update voor de game onthuld. Met deze update zouden bugs in verschillende gamemodi gefixt worden. Ook krijgt de Zombies modus extra stabiliteitsverbeteringen en wordt er een nieuwe multiplayer-afspeellijst voor de PlayStation 4 toegevoegd.

  Bij de nieuwe update is de Safeguard-afspeellijst geïntroduceerd voor de PlayStation 4 versie van Call of Duty Black Ops 4 Multiplayer. Bij deze modus moeten twee teams een robot naar vijandelijk gebied escorteren en moeten ervoor zorgen dat het andere team dit niet kan doen. Er worden drie nieuwe afspeellijsten in de Featured categorie toegevoegd: Hardcore Nuketown, Mercenary Objective Moshpit en Chaos Hardpoint.

  Treyarch heeft nachtelijke versies van twee populaire maps van de game uitgebracht, namelijk Seaside Sunset en Firing Range Night. De maps zijn nu gratis beschikbaar voor alle spelers in de multiplayer map rotation en zullen voor onbepaalde tijd in de game blijven.

  Call of Duty Black Ops 4 update aangekondigd op Twitter

  Voor Blackout spelers heeft Treyarch de Bowie Knife toegevoegd. Het nieuwe wapen is te vinden in Equipment Stashes en Zombies-gerelateerde drops. Ook is het mogelijk om met die wapen 1-hit kills te maken. Verder zijn er Characters Missions toegevoegd om Dempsey, Nikolai, Takeo, Richtofen te ontgrendelen.

  De Zombie modi krijgen een nieuwe ronde van stabiliteitsupdates, waarbij de problemen van de crashes in alle maps opgelost zouden moeten worden. Ook zijn er specifieke fixes voor IX. Op Reddit staat dat er “spannende toevoegingen aan Zombies zullen komen in de komende weken.” Op de Reddit pagina zie je een overzicht van de patch notes. Ben je benieuwd naar wat wij van de game vonden? Je leest in onze Call of Duty Black Ops 4 review wat wij over de game te zeggen hebben.

  Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.