Call of Duty Black Ops 4 update brengt Blackout custom games

  Treyarch heeft de nieuwe Call of Duty Black Ops 4 update bekendgemaakt op Reddit. De nieuwe update heeft vooral effect op de Blackout modus. Vanaf deze week kunnen er camos worden gebruikt in de Blackout modus. Daarnaast kunnen er vanaf deze update Blackout custom games worden gespeeld.

  De Blackout custom games zorgen ervoor dat de spelers van de populaire battle royale modus in Call of Duty Black Ops 4 in een eigen server kunnen spelen. Met maximaal twaalf spelers kun je je eigen server starten en de gehele Blackout map ontdekken. Hiervoor krijg je in de meeste reguliere Blackout games de tijd niet, want er zijn altijd tegenstanders die jou het leven zuur willen maken.

  Call of Duty Black Ops 4 update met Blackout custom games

  Met maximaal twaalf spelers kun je in de Blackout custom games Solos, Duos en Quads. Iedere speler die deel wil nemen aan de custom games moet een goed werkende constante internetverbinding hebben.

  Daarnaast worden er camos voor de wapens toegevoegd aan de battle royale modus in Black Ops 4. Deze cosmetische items voor de schietijzers in Blackout kunnen worden verdiend in de multiplayer en zombies modus. Het is dus niet zo dat je alle camos die in de game beschikbaar zijn meteen kunt gebruiken in de Blackout modus. Maar dat is een ander verhaal in de Blackout custom games.

  Alle cosmetische items beschikbaar in custom games

  In de custom games kunnen namelijk alle cosmetische items die beschikbaar zijn in Blackout worden getest. Alle camos voor de wapens zijn beschikbaar, maar ook alle opties voor de verschillende karakters zullen beschikbaar zijn. Op deze manier kun je alle cosmetics in de Blackout custom games uittesten, waardoor je weet welke items jij als eerste wil vrijspelen.

  Deze Call of Duty Black Ops 4 update verhoogt de kans om de Character Missions te vinden in de mystery boxes in de Blackout modus. Door middel van deze missies kunnen er cosmetische items worden vrijgespeeld. Daarnaast is de multiplayer map Jungle uit de game gehaald. Dit komt door enkele gameplay bugs die eerst moeten worden verholpen. Het is niet bekend wanneer de map zal terugkeren.

  Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.