Call of Duty Black Ops 4 Update - Aantal spelers Blackout aangepast

  In een nieuwe Call of Duty Black Ops 4 update is het maximale aantal spelers voor de Blackout modus aangepast. Duos worden nu gespeeld met maximaal honderd spelers en Quads worden gespeeld met maximaal 88 spelers. Daarnaast zijn er ook updates doorgevoerd aan de multiplayer modi.

  Het maximale aantal spelers in Black Ops 4 Blackout komt nog vaak ter sprake. Nu verandert er ook daadwerkelijk iets. De Duos games worden gespeeld met maximaal honderd spelers en de Quads games worden gespeeld met maximaal 88 spelers. Dit was voorheen nog andersom. Het is ook nog niet zeker of dit de definitieve aantallen zijn.

  Treyarch doet veel met community feedback

  Treyarch blijft namelijk de feedback van de community gebruiken om aanpassingen door te voeren aan de populaire battle royale modus van Call of Duty. In de Blackout beta werd er al ge√ęxperimenteerd met verschillende maxima qua spelersaantal. Treyarch wil er voor zorgen dat iedereen een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer mensen Blackout spelen.

  Naast de Blackout update worden er ook verschillende aanpassingen doorgevoerd aan de andere modi. In de multiplayer modus kunnen nu groepen van zes spelers in een team spelen, terwijl het maximum hiervoor op vijf spelers lag.

  In de zombies modus kwam een UI error voor wanneer de internet connectie werd verbroken. Dit gebeurde alleen wanneer twee spelers op een split-screen aan het spelen waren. Dit probleem is met deze update verholpen.

  Later deze week een grotere Black Ops 4 update

  Treyarch heeft in een Reddit post aangegeven dat er later deze week zal er nog een veel groter update volgt. Wat er bij die Black Ops 4 update gaat veranderen is nog niet duidelijk. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de laatste updates van Call of Duty Black Ops 4.

  Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wat wij van de game vinden, kun je lezen in onze Black Ops 4 review.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.