Call of Duty Black Ops 4 trailer bevat mysterieuze beelden

  De eerste Call of Duty Black Ops 4 trailer is uitgebracht en toont een aantal mysterieuze beelden. Het vierde deel uit de Black Ops serie is officieel bekendgemaakt en de eerste teaser trailer brengt een hoop vraagtekens met zich mee. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Er gingen al een tijdje geruchten rond over een nieuwe Call of Duty game. Het was bevestigd dat we dit jaar een nieuwe game uit de bekende serie konden verwachten, maar een titel was onbekend. Na veel hints, zoals het opduiken van het Black Ops 4 logo, is de game nu officieel onthuld!

  De eerste beelden van Black Ops 4 tonen verschillende elementen uit voorgaande games. Zo zien we de bekende RC XD auto uit de eerste Black Ops game in volle vaart langsrijden en ook het hoofd van een zombie duikt op. Bekijk zelf welke beelden jij herkent uit de voorgaande games.

  Call of Duty Black Ops 4 trailer toont releasedatum

  Naast de mysterieuze beelden zien we ook de releasedatum voorbijkomen. Meestal lanceren Call of Duty games aan het einde van oktober of het begin van november, maar Black Ops 4 zal al vanaf 12 oktober beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.