Call of Duty Black Ops 4 reveal toont releasedatum

  De kogel is door de kerk, er komt eind dit jaar een nieuwe Black Ops game binnen de Call of Duty-reeks. De Call of Duty Black Ops 4 reveal gaat gepaard met een concrete releasedatum.

  Na alle geruchten van de Black Ops 4 release heeft uitgever Activision vandaag duidelijkheid geschept omtrent de nieuwe Call of Duty. Al de hele week spookt de naam Black Ops 4 rond en vandaag is via Twitter dan ook officieel bekendgemaakt dat Call of Duty Black Ops 4 eind dit jaar in de winkels moet liggen. Het opmerkelijke bij de aankondiging is de releasedatum, die dit jaar op 12 oktober valt. Daarmee komt de game een stuk eerder uit dan vorige Call of Duty games, die gewoonlijk vanaf de eerste week van november in de winkels liggen.

  Dit nieuwste deel wordt ontwikkeld door Treyarch, de studio die voorheen aan Call of Duty Black Ops 3 heeft gewerkt. Samen met het heugelijke nieuws is bekendgemaakt dat uitgever Activision op 17 mei een livestream organiseert, waarin meer details over de game worden getoond. Onderstaand is de tweet van het officiële Call of Duty twitterkanaal terug te vinden.

  Call of Duty Black Ops 4 reveal komt niet geheel onverwachts

  De titel voor de nieuwste Call of Duty galmde deze week al meerdere keren door de wandelgangen. Zo meldden anonieme bronnen al dat Treyarch met een vierde deel binnen de Black Ops-serie bezig is en dat de game ook op de Nintendo Switch uit moet komen. Daarnaast werd een bekende basketballer gespot met een pet met daarop het logo van Call of Duty Black Ops 4.

  Een Nintendo Switch versie van de game is vooralsnog niet aangekondigd, maar Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober in ieder geval uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.