Call of Duty Black Ops 4 release op komst?

  Dat er aan het eind van elk jaar een nieuwe Call of Duty in de schappen ligt, dat verbaast niemand meer. Maar volgens een gerucht van Marcus Sellars zal het deze keer de komst van de Call of Duty Black Ops 4 release betekenen.

  Volgens Sellars zou het gaan om een PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch release van het vierde Black Ops deel. Waar hij het bij het verkeerde eind had toen hij vorig jaar zei dat de aankomende Dark Souls remaster ook voor de Switch zou verschijnen op hetzelfde moment als de andere consoles.

  Call of Duty Black Ops 4 release is in 2018 volgens gerucht

  Dat Dark Souls inderdaad een remaster kreeg, had hij wel goed, net als de komst van Nintendo Labo naar de Switch. Waar het toen enkel een aankondiging van een release betrof, is Sellars deze keer een stuk gedetailleerder in zijn tweet. Want behalve het feit dat het gaat om Black Ops 4, weet hij ook te vertellen dat het zou gaan om een shooter in de hedendaagse tijd.

  Dat betekent dat het spel geen futuristische jetpacks en schietijzers zal kennen, of de speler meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog zoals World War 2 dat recentelijk deed. Om die reden noemt Sellars expliciet dat het gaat om een spel met 'boots on the ground'.

  De Nintendo Switch port zal volgens hem gedaan worden door een studio die ervaring heeft met het maken van Call of Duty games. Welke dat is, maakt hij niet bekend. Wel zegt hij dat de Switch versie toegang krijgt tot DLC en ondersteuning voor de Joy-Con.

  Activision zelf heeft het gerucht nog niet bevestigd of ontkracht.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.