Call of Duty Black Ops 4 release gehint door logo

  Er wordt steeds meer gehint naar een Call of Duty Black Ops 4 release. In een video is James Harden, basketballer, te zien die ons wellicht het nieuwe logo toont voor Call of Duty Black Ops 4. In de video is Harden te zien die een pet draagt met vier opvallende strepen.

  UPDATE: De Black Ops 4 release datum is inmiddels onthuld voor 12 oktober.

  Het is nog niet officieel aangekondigd, maar de nieuwe Call of Duty game zal hoogstwaarschijnlijk Black Ops 4 worden. Nu geeft James Harden, basketballer, ons wellicht meer hints.

  Geruchten Call of Duty Black Ops 4 release

  In de video is hij dus te zien met een pet die het logo draagt van vier oranje strepen. Deze strepen lijken verdacht veel op die van Black Ops 3, maar dan verlengd met nog een streep. Het Black Ops 3 logo heeft tevens een dikke boven- en onderkant, het logo op de pet heeft dit ook. De video is hieronder te bekijken.

  Er gingen al meerdere geruchten over een Black Ops 4 release. Zo zou het spel zich afspelen in de moderne tijd, dus geen jetpacks, maar ook geen loopgraven zoals in WW2. Verder is Treyarch, ontwikkelaar van Black Ops 1 tot en met 3, bevestigd als ontwikkelaar voor de COD van 2018.

  Bevestiging?

  Activision en Treyarch hebben beide nog niks losgelaten over Black Ops 4, maar een bron van Kotaku zegt dat Harden daadwerkelijk het logo voor Black Ops 4 draagt op zijn pet.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.