Call of Duty Black Ops 4 - PS4 en Xbox One game voor 29,99!

  Met de kerst komen er verschillende deals vrij. Bij Game Mania, bol.com en bij Intertoys. Op dit moment gooit Intertoys een nieuwe te kopen game dagdeal de wereld in, namelijk Call of Duty Black Ops 4 voor de PS4 voor maar 29,99 euro. Daarnaast geldt dat ook voor de Xbox One versie. De game is daarmee in totaal 50% van de originele prijs afgeprijsd.

  Het is niet altijd even makkelijk om kerstcadeaus voor gamers te halen, maar als er een deal voorbij komt zoals nu bij Intertoys dan is de keuze snel gemaakt. Call of Duty Black Ops 4 voor de PS4 en Xbox One is nu te kopen voor in plaats van 59,99 euro voor 29,99 euro. De game scoorde in onze review met een 8,5 door de verslavende Blackout en vernieuwde kern van multiplayer.

  Call of Duty Black Ops 4 PS4 en Xbox One game kopen

  In de game Call of Duty kun je al je vrienden tot puin schieten of een aantal zombies neer gaan knallen. Dat zorgt voor een geweldige kerststemming. In Black Ops 4 is het meest merkwaardige de nieuwe Battle Royale modus. Een Battle Royale modus is tegenwoordig erg bekend dankzij Fortnite, maar COD gooit er een Black Ops ervaring in. Blackout, de zogeheten modus, wordt gekenmerkt door land-, zee- en luchtvoertuigen en een gigantische map.

  Verder is de Call of Duty Black Ops 4 PS4 game die nu in de korting te kopen is, ook terug met Zombies met een cast vol personages en een nieuw avontuur. Deze dagdeal voorbij laten gaan is dus mogelijk, maar om dit koopje te laten liggen is geen aanrader.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.