Call of Duty Black Ops 4 krijgt nieuwe map in battle royale modus

  Vandaag zal Call of Duty Black Ops 4 een nieuwe map krijgen in de battle royale modus: Alcatrez. Deze map zal vandaag te bespelen zijn op de PS4 en zal later arriveren op andere consoles. De nieuwe Call of Duty Black Ops 4 map zal zich bevinden in Alcatraz bij een gevaarlijke gevangenis.

  Call of Duty Black Ops 4 zal vandaag voor de PS4 spelers een nieuwe map toevoegen die is gebaseerd op Alcatrez. Later zal deze gloednieuwe map ook worden toegevoegd aan de andere consoles. De nieuwe map in Call of Duty Black Ops 4 Blackout is bekendgemaakt door middel van een aankondigingstrailer. Hier geeft Activision ook alvast een klein kijkje op de nu bespeelbare map.

  Waarom is de nieuwe Call of Duty Black Ops 4 map gebaseerd op Alcatrez?

  Waarom precies de battle royale modus van COD Black Ops 4 een nieuwe map krijgt die gebaseerd is op Alcatrez heeft niet precies een reden, maar wel weten we dat het niet de eerste keer is. De Mob of the Dead zombies map bevindt zich namelijk ook in Alcatrez. Deze zombies zullen ook voorkomen in de nieuwe map van Black Ops 4.

  Deze nieuwe map met een ouderwets COD-tintje kan ervoor zorgen dat er meer spelers worden getrokken. Een locatie die te herkennen is trekt misschien namelijk ook wat oudere spelers aan.

  Wanneer is de map beschikbaar?

  De map is dus vandaag al beschikbaar voor de COD spelers op de PS4, maar nog niet voor de rest. De Xbox One en PC gamers zullen dus nog even moeten wachten. Wanneer de map ook voor deze spelers beschikbaar zal worden is niet bekend, maar dit zal waarschijnlijk binnenkort zijn.

  Ben je totaal niet bekend met de game Call of Duty Black Ops 4? En al helemaal niet met de battle royale modus? Dan kun je daar meer over te weten komen in ons artikel met alle details over Call of Duty Black Ops 4 Blackout. Twijfel je of je deze game moet kopen? Dan kun je onze review van COD Black Ops 4 hier bekijken en lezen waarom wij de game een 8.5 hebben gegeven.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.