Call of Duty: Black Ops 4 Launch Gameplay Trailer kun je nu bekijken

  De laatste gameplay trailer van Call of Duty: Black Ops 4 is gelanceerd. Deze wordt toegevoegd aan het rijtje met de Black Ops 4 trailers. De game heeft multiplayer, zombies en een Blackout battle royale modus. Zombie Chaos, de zombie modus van Black Ops 4, kreeg ook zijn eigen trailer. Hierin zagen we een deel van Scarlett Rhodes' verhaal.

  Nog enkele weken en Call of Duty: Black Ops 4 komt uit. We konden de beta al spelen, maar straks kunnen we de complete game in handen krijgen. De laatste gameplay trailer is vrijgegeven en hierin zien we de drie verschillende onderdelen van de game. De multiplayer trailer is al sinds mei 2018 uit en wij mochten het spelen op E3 2018. Dit is wat ons opviel.

  Wie samen is staat sterker

  We spraken met John Rafacz, communicatiehoofd van Treyarch Studios. In het interview zei hij het volgende over de mulitplayer modus.

  “Je kunt natuurlijk alleen spelen, maar de echte magie ontstaat wanneer je samen speelt en de verschillende vaardigheden gebruikt en combineert.”

  Tijdens de gameplay sessie werd al snel duidelijk dat je in een team betere resultaten haalt. Je moet je nu echt voorbereiden voordat je aanvalt.

  Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit. Je kunt de game bestellen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.