Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer getoond

  De nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer is getoond. Verder zijn meer details over de uitbreiding bekend geworden.

  Black Ops 3 Zombies Chronicles is de vijfde uitbreiding van de game. Het hele pakket bestaat uit remakes van oude zombiemaps van eerdere spellen.

  Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer

  In de trailer reizen we door alle acht maps die in het pakket zitten. Het toont de maps die allemaal volledig opnieuw zijn opgebouwd. Eerder werd al bekend welke content er precies in de uitbreiding zit.

  De uitbreiding gaat 29,99 euro kosten en is alleen digitaal te verkrijgen. Spelers die de uitbreiding aanschaffen krijgen extra bonuscontent erbij. Deze bestaat uit 20 flesjes Liquid Divinium, 2 nieuwe Gobble Gums, Pack-A-Punch wapencamo en een dynamisch thema die alleen beschikbaar is voor PlayStation 4.

  8 Days of the Undead

  Ter promotie van de uitbreiding kunnen spelers vanaf de lancering acht dagen dubbel XP verdienen en deelnemen aan uitdagingen om zo extra beloningen te verdienen. Onder deze beoordelingen zitten calling cards, wapencamo's en nieuwe Gobble Gums. Dit event is geldig voor alle platformen.

  Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles is vanaf 16 mei beschikbaar voor PlayStation 4. Je hebt natuurlijk Black Ops 3 nodig om de uitbreiding te kunnen spelen. De nieuwe uitbreiding is niet inbegrepen in de Season Pass van Black Ops 3.

  Bekijk de trailer van Black Ops 3 Zombies Chronicles bovenaan de pagina.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.