Call of Duty Black Ops 3 Zombie Chronicles bevestigd door ESRB

  Geruchten rondom Call of Duty Black Ops 3 Zombie Chronicles gaan al een tijdje de ronde, maar een bevestiging was er nog niet. ESRB, de Amerikaanse versie van PEGI, heeft de DLC nu bevestigd.

  Op Reddit zijn gebruikers erachter gekomen dat de Zombie Chronicles DLC van een leeftijd is voorzien. De uitbreiding heeft op de site dezelfde beschrijving als Call of Duty Black Ops 3, dus wat er precies in het pakket zal zitten is nog niet bekend. Enkel is bekend dat de uitbreiding voor Black Ops 3 zal uitkomen.

  Black Ops 3 Zombies ESRB pagina

  Call of Duty Black Ops 3 Zombie Chronicles

  Eerder werd Zombie Chronicles al gelekt op een Poolse en Mexicaanse webwinkel. Hier werd ook gelekt dat de DLC zal bestaan uit acht maps die ontwikkelaar Treyarch van een remaster voorzien zou hebben. Uit de naam kun je al halen dat het gaat over maps uit de zombiemodus van de game.

  Volgens de eerste lek zal Zombie Chronicles ook de Gobblegum feature terugbrengen in de acht maps. Met deze feature krijg je speciale krachten wanneer je een kauwgombal uit een machine haalt.

  Activision heeft het nieuws nog niet bevestigd. Mogelijk horen we binnenkort dus meer op de uitbreiding voor Call of Duty Black Ops 3.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.