Call of Duty Black Ops 3 update voegt nieuwe map en modus toe

  Er komt een nieuwe Call of Duty Black Ops 3 update aan. Met de update komen er een nieuwe map en modus naar het spel.

  Inmiddels is Black Ops 3 al een tijd uit en zijn er al geruchten over een Black Ops 4 game. Toch heeft Treyarch besloten om een nieuwe update uit te brengen voor het spel dat een nieuwe map en gamemodus toevoegt. Fans die al lang bekend zijn met de Call of Duty franchise zullen uitkijken naar de nieuwe update.

  Call of Duty Black Ops 3 update is gratis

  De modus die namelijk beschikbaar zal komen, is Infected en komt origineel uit Modern Warfare 3. Tijdens de modus is één speler geïnfecteerd met een virus en het doel van die speler is om anderen ook te infecteren. Het team met geïnfecteerde spelers wint wanneer iedereen in het potje het virus met zich meedraagt.

  De nieuwste map is een soort remaster van een al bestaande map. Redwood heeft namelijk een lading sneeuw gekregen in de nieuwe Redwood Snow map. In de patch notes vertelt Treyarch dat spelers iets ‘kouders kunnen verwachten van de map die je kent en waar je van houdt’.

  De volledige patch notes zijn op de website van Activision te bekijken. De update is nu gratis te downloaden voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One versies van Call of Duty Black Ops 3.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.