Call of Duty Black Ops 3 Salvation DLC nu verkrijgbaar

  De vierde en laatste DLC voor Call of Duty Black Ops 3 genaamd Salvation is vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox One en PC. De Call of Duty Black Ops 3 Salvation DLC bevat vier nieuwe maps en een vervolg op de Zombies verhaallijn.

  De Salvation DLC is nu beschikbaar als pre-order voor PlayStation 4. Salvation is de laatste DLC map pack voor Call of Duty Black Ops 3. Dus als je de game nog een keer wilt spelen, is dit je kans.

  Nieuwe maps in Call of Duty Black Ops 3 Salvation DLC op een rijtje

  De Call of Duty Black Ops 3 Salvation DLC bevat vier nieuwe multiplayer maps waar spelers strijden op tussen andere de oude muren van een middeleeuws kasteel of op de stoffige straten van een oud westerndorpje.

  • Citadel: Dit oude kasteel huisvestte ooit een sterk middeleeuws leger, maar is nu afgebrokkeld en verlaten. Deze middelgrote map kent veel kleine hoekjes voor gevechten van dichtbij, terwijl de gracht en ophaalbrug beweeglijke spelers unieke kansen bieden.

  • Micro: De map is een miniatuur slagveld op een goedgevulde picknicktafel. Vind je weg door dit slagveld voor een grootse mini-ervaring.

  • Outlaw: Dit is een uitgebreide western-uitvoering van de populaire Standoff map uit Call of Duty: Black Ops II. Deze ruige en stoere, middelgrote map biedt plaats aan klassieke schermutselingen, flankroutes en strategische posities voor gevechten op lange en middellange afstand.

  • Rupture: De Call of Duty: World at War klassieker Outskirts heeft een nieuwe vorm gekregen als high-tech faciliteit. Deze is door een futuristische gemeenschap ontworpen in een wanhopige poging om de atmosfeer van de aarde te repareren.

  Benieuwd wat wij van de laatste DLC map pack Descent vonden? Lees dan onze uitgebreide Call of Duty Black Ops 3 Descent DLC Review.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.