Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC video's online

  Vorige week kwam de trailer voor de nieuwe Call of Duty map “Rift” uit. Vandaag is het de beurt aan een andere map. De Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC video van de map “Spire” is namelijk verschenen.

  Spire is één van de vier nieuwe maps die met de Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC uitkomt. Spire is een futuristische vliegveldterminal die zich hoog in de wolken bevindt. Het gebied kent meerdere hoogtes, dus het is belangrijk dat je oplet waar je loopt, zodat je niet naar beneden kukelt. In de Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC video kan je voor het eerste kennismaken met de hyperrealistische vliegbasis.

  Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC video Spire is tweede in de reeks

  Met de Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC komen naast Spire, ook nog Rift, Knockout en Verge uit. De laatste is een remake van de klassieke map Banzai uit Call of Duty World at War. Daarnaast komt er ook een nieuwe zombie map met de Eclipse DLC. De nieuwe map 'Zetsubou No Shima' voor de zombie modus speelt zich af op een eiland in de Stille Oceaan.

  Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC verschijnt op 19 april voor PlayStation 4. Voor mensen met een Season Pass is de DLC “gratis” te downloaden, mensen zonder het abonnement moeten er €15,- voor betalen. De DLC voor Xbox en PC zullen een maand later verschijnen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.