Call of Duty Black Market update brengt nieuwe wapens

  De nieuwste Call of Duty Black Market update voegt meerder nieuwe wapens toe aan de populaire shooter van Activision. Vanaf nu kun je aan de slag met een nieuwe sniper en een honkbalknuppel.

  De honkbalknuppel is toch wel de bijzonderste van de nieuwe wapens in de Call of Duty Black Market update. In de trailer voor de update is te zien hoe een speler de map doorrent en andere spelers een kopje kleiner maakt met dit nieuwe wapen. De HG 40 SMG, een wapen waar door veel Call of Duty fans om werd gevraagd, is ook weer toegevoegd met de Call of Duty Black Market update.

  De sniper, het derde wapen dat is toegevoegd, is een RSA Interdiction sniper. De sluipschutters in Black Ops 3 worden dus ook niet vergeten met deze Call of Duty Black Market update.

  Andere toevoegingen met de Call of Duty Black Market update

  De nieuwe wapens zijn niet het enige wat nieuw is in de nieuwe update. De Call of Duty Black Market update brengt ook nieuwe opties om jouw personage meer naar jouw eigen smaak aan te passen, zodat je volledig gepersonaliseerd door de map kunt rennen.

  De Call of Duty Black Market update is vanaf nu te downloaden voor zowel Playstation 4, Xbox One en PC. Als je voldoende Call of Duty points hebt, kun je dus vandaag al aan de slag met de nieuwe wapens en aanpassingen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.