Call of Duty Ascendence release voor PS4, PS3 en PC is bekend

  De tweede DLC-pack voor Call of Duty: Advanced Warfare is vanaf 30 april ook verkrijgbaar voor PS4, PS3 en PC. De Call of Duty Ascendence release voor Xbox One en Xbox 360 was eind maart.

  De Call of Duty Ascendence release bevat vier uitdagende nieuwe maps; het OHM 2-in-1 directed energy light machinegeweer en shotgun, inclusief Werewolf custom variant; heb je de beschikking over een nieuwe Exo Grapple mogelijkheid waarmee je sneller een strategisch punt kunt bereiken.

  Nieuwe maps met Call of Duty Ascendence release

  De vier nieuwe maps heten:

  • Perplex: bezet in Sydney, Australië, een appartementencomplex van vijf etages. Halverwege worden er drones ingezet die de modules in het appartement verplaatsen en zo zorgen voor nieuwe routes en schuilplekken.
  • Site 244: een ruimtevaartuig is neergestort en de mysterieuze lading is verspreid aan de voet van Mount Rushmore in Amerika. In deze middelgrote tot grote three-lane map is elke soort gameplay mogelijk; de gevechten vinden vooral plaats rondom de romp van het ruimtevaartuig en de puinresten in het landschap. Gebruik de scorestreak in de map om een alienspoor te kraken, waarmee je vervolgens direct je voordelen en exo-vaardigheden kunt uitbreiden.
  • Climate: baan je een weg door een futuristische, door de mens gemaakte utopie in dit weelderige, klimaat-gecontroleerde gebied. In deze kleine tot middelgrote ronde map vecht je op de land- en waterroutes een fanatieke strijd uit rondom de centrale structuur op het eiland. Let op waar je loopt, zeker als het rivierwater verandert van een troef in een dodelijk obstakel.
  • Chop Shop: denk snel en baan je een weg door het industriële zwarte markt complex voor exoskeletten. Bereid je voor op snelle shootouts in deze middelgrote, symmetrische map. Activeer de scorestreak in de map om de controle van een Advanced Repulsion Turret over te nemen, die dodelijke elektromagnetische microgolven uitstraalt waarmee je belangrijke gebieden kunt afsluiten.

  Call of Duty zombies

  De exo-zombiesaga gaat verder in het compleet nieuwe hoofdstuk ‘Infection’. Hier vechten de vier Atlas-medewerkers tegen hordes zombies. Het nieuwe hoofdstuk in het exo-zombieverhaal speelt zich af aan de rand van een Atlas-gebouw en introduceert een keur aan nieuwe massa's undead, een robuust arsenaal aan nieuwe vallen en iedereens favoriete fastfoodrestaurant, Burgertown.

  Ben je in het bezit van een Season Pass, dan kun je deze tweede DLC-pack, op de Call of Duty Ascendence release van 30 april, gratis downloaden.

  Afgelopen weekend vond in hartje Amsterdam het eerste Anicend eSports Call of Duty 5K toernooi plaats waar XGN, als media partner, bij aanwezig was.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.