Call of Duty Ascendance DLC nu op PS4

  De tweede DLC pack voor Call of Duty: Advanced Warfare is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. De Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC bevat nieuwe maps, wapens en modus en verscheen ruim een maand geleden al voor Xbox One.

  De Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC biedt vier nieuwe maps, het OHM wapen (een 2-in-1 directed energy light machine gun/shotgun), de OHM Werewolf custom variant en een nieuwe deel van Exo Zombies: Infection.

  Ook bevat de DLC pack de ability playlist Exo Grapple. In de Exo Grapple playlist heb je de mogelijkheid om je te verplaatsen met behulp van een soort weerhaak.

  Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC bevat vier nieuwe maps

  De vier nieuwe maps in de Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC zijn Perplex, Site 244,Climate en Chop Shop.

  • Perplex: Speelt zich af op en rondom een modulair appartementencomplex met vijf verdiepingen in de haven van Sydney. Drones verplaatsen de modules, waardoor de lay-out van de map veranderd.
  • Site 244: Een ruimtevaartuig is neergestort en de mysterieuze lading is verspreid aan de voet van Mount Rushmore in Amerika. In deze middelgrote tot grote three-lane map is elke soort gameplay mogelijk. De map Site 244 beschikt over een mapbased scorestreak. Door een alienspoor te kraken, krijg je direct voordelen en kun je exo-vaardigheden uitbreiden.
  • Climate: Speelt zich af in een futuristische, door de mens gemaakte utopie in een weelderige, klimaat-gecontroleerd gebied. Deze map is klein tot middelgroot en heeft een rond uiterlijk. Climate beschikt over land- en waterroutes. Na verloop van tijd veranderen de waterroutes in een dodelijk, borrelend obstakel.
  • Chop Shop: Speelt zich af in een industriële zwarte markt complex voor exoskeletten. De map is middelgroot en symmetrische en beschikt over veel hoeken, waardoor de gevechten zeer snel zijn. Ook beschikt de map over een scorestreak waarmee je de controle van een Advanced Repulsion Turret kunt overnemen.

  De exo-zombiesaga gaat verder in het compleet nieuwe hoofdstuk ‘Infection’. Hier vechten de vier Atlas-medewerkers, wederom gespeeld door John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) en Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street), tegen hordes zombies. Het nieuwe hoofdstuk in het exo-zombieverhaal in Burgertown.

  De Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC maakt ook deel uit van de Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass. Als je beschikt over een Season Pass dan krijg je alle vier de DLC-packs die voor dit jaar gepland staan. De Ascendance DLC is nu ook los verkrijgbaar voor alle platformen.

  Wij hebben al flink wat kogels geschoten in de tweede DLC pack voor Advanced Warfare. Benieuwd naar ons oordeel? Lees dan snel de Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC Review. De DLC staat in iedere geval garant voor genoeg actie!

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.