Call of Duty Advanced Warfare Reckoning in september naar PS4

  Call of Duty Advanced Warfare Reckoning, de vierde DLC voor de shooter, is vanaf 3 september verkrijgbaar op PC en PlayStation 3 en 4. Dat meldt uitgever Activision. De DLC voegt onder meer vier nieuwe maps toe.

  De maps die Call of Duty Advanced Warfare Reckoning aan het spel toevoegt , heten Overload, Quarantine, Fracture en Swarm. De gevechten in de maps spelen zich af op verschillende locaties, waaronder uitgestrekte gebieden en geruïneerde steden.

  Zo kunnen spelers het in Overload tegen elkaar opnemen in New Baghdad, terwijl Quarantine een map van gemiddelde grootte is, met veel hoeken en open plekken. Fracture speelt zich af aan de rand van een gletsjer en Swarm vindt plaats in het Zuid-Koreaanse Seoul.

  Call of Duty Advanced Warfare Reckoning beëindigt Exo Zombies

  Naast de nieuwe maps bevat Call of Duty Advanced Warfare Reckoning ook het laatste hoofdstuk van het Exo Zombies-verhaal. In Descent (waarvan ook een trailer te zien is) moeten Lennox, Lilith, Decker en Kahn de bron van de zombie-uitbraak definitief vernietigen.

  Tot slot brengt Call of Duty Advanced Warfare Reckoning ook de Exo Grapple-playlist terug.

  De DLC kan worden gedownload door spelers die een Season Pass voor Call of Duty Advanced Warfare hebben, maar komt ook apart uit. De shooter zelf is sinds 4 november 2014 verkrijgbaar. Reckoning is de laatste DLC die voor de game uitkomt.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.