Call of Duty Advanced Warfare Reckoning DLC release en details

  De nieuwste en laatste DLC voor Advance Warfare heeft een release gekregen. Het Call of Duty Advanced Warfare Reckoning pakket is vanaf 4 augustus te downloaden.

  Call of Duty Advanced Warfare Reckoning is het laatste map pack voor de game. De DLC verschijnt op 4 augustus voor de Xbox One en Xbox 360. De andere platformen volgen ongeveer een maand later, zoals met alle eerdere DLC ook het geval was. De eerste trailer van de DLC is hierboven te zien.

  Niet enkel zal de DLC vier nieuwe maps bieden, ook wordt de zombie co-op afgesloten met het laatste deel. Hierin verschijnt een nieuw soort zombie: de Fused. Deze kun je gelijk afknallen met de nieuwe Trident Reflected Energy Weapon.

  Call of Duty Advanced Warfare Reckoning maps

  De nieuwe mappen in de Call of Duty Advanced Warfare Reckoning DLC zullen de multiplayer weer wat uitbreiden. Deze zijn als volgt:

  • Overload: Een map in New Baghdad. Door de meerdere lagen en grote afstanden is deze map ideaal voor midden tot lange afstands gevechten.
  • Quarantine: Na een dodelijk uitbraak van een virus is dit eiland omgebouwd tot een onderzoekscentrum. Door een scorestreak te halen kun je een speciale raketaanval laten uitvoeren.
  • Fracture: Ga het ijs op in deze map op de noordpool. Pas op voor scheuren in het ijs zodat je niet naar je dood valt!
  • Swarm: Deze kleinere map speelt zich af in de nauwe straten van Seoul. Beweeg je door de verschillende winkels om je vijanden te flanken.

  Reckoning is de vierde DLC voor Advanced Warfare. Eerder hadden wij al de reviews voor Havoc, Ascendance en Supremacy.

  Black Ops 3 binnenkort

  Na deze DLC zal de aandacht volledig uitgaan naar de nieuwe Call of Duty. Black Ops 3 moet op 6 november verschijnen. De game is alvast te pre-orderen.

  Opvallend is dat vanaf die game juist PlayStation gamers de DLC eerder krijgen. Tot nu toe was dat omgedraaid en waren gamers met een Xbox een maand eerder aan de beurt met de downloads.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.