Call of Duty aanbieding in de Humble Store weekend sale

  Liefhebbers van Call of Duty opgelet: in de Humble Store weekend sale zijn meerdere Call of Duty games en DLC-pakketten tegen een verlaagde prijs verkrijgbaar. Deze Call of Duty aanbieding geldt voor zowel nieuwe als oude games in de shooter franchise, van Infinite Warfare tot Call of Duty 2.

  De Humble Store weekend sale is nu live en loopt dit gehele weekend. Wanneer je gebruik maakt van de Call of Duty aanbieding kan je de games tot wel 66 procent goedkoper krijgen. Zo is bijvoorbeeld Black Ops 3 verkrijgbaar voor €29,99 dankzij een korting van 50 procent. De Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition is met een korting van 33 procent verkrijgbaar voor €53,59.

  Ook Mac-gebruikers kunnen met een aantal van deze games aan de slag, waaronder Call of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Modern Warfare 3. Die laatste is dankzij een korting van 50 procent verkrijgbaar voor €19,99.

  Call of Duty aanbieding alleen dit weekend geldig

  Wil je gebruik maken van deze Call of Duty aanbieding, dan moet je er snel bij zijn. De actie loopt namelijk alleen dit weekend in de Humble Store. Niet alleen games, maar ook DLC-pakketten en gehele bundels zoals de Call of Duty Ghosts Gold Edition of de Call of Duty Black Ops 3 Digital Deluxe Edition zijn met korting verkrijgbaar.

  Eerder vandaag werd bekend dat ontwikkelaar King, bekend van de Candy Crush serie, bezig gaat met een mobiele Call of Duty game. Veel details omtrent deze game zijn nog niet bekend, maar volgens King moet deze game het mobile genre 'vernieuwen'. De ontwikkelaar geeft aan te proberen om dingen waar fans van gek op zijn in de games, naar de mobiele game over te brengen.

  Ga jij gebruik maken van deze aanbieding in de Humble Store weekend sale? Laat het ons weten in de comments!

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.