Call of Duty 2v2 multiplayer modus onthuld

  Er is gisteren via twitch een nieuwe Call of Duty 2v2 mode aangekondigd. Namelijk Gunfight. De developer zelf vergeleek de modus met Street Fighter. Al heeft de modus meer overeen met de Wingman modus in CS:GO. Verder werd er nog de datum bekendgemaakt waarop we meer informatie te zien krijgen.

  Infinity Ward

  Hieronder kan je een van de streams zien waarop de 2v2 modus is getoond. In Gunfight heb je 40 seconden om je tegenstander te verslaan. Na die 40 seconden spawnt er een vlag in het midden van de map. Elke 3 seconden dat je alleen op de vlag staat, geeft je 1 punt en je hebt 6 punten nodig om te winnen. Maar als je overtime verloopt en niemand bij de vlag staat, wint het team met de meeste HP.

  Call of Duty 2v2: Gunfight

  Het is een snelle en makkelijke modus die je kan spelen om even op te warmen of om gewoon voor de lol te spelen. Er gaat wel veel communicatie in om dus het is handig om het met een vriend te doen. Je hebt geen classes nodig voor deze Modus en je kan wapens oppakken die over de map verspreid liggen.

  Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer

  Op 1 augustus krijgen we veel meer te zien over de multiplayer van Modern Warfare. Op E3 2019 hadden wij al een kleine preview van het spel. Het spel gaat uitkomen op 25 oktober, dus het is nog wel even wachten.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.