Call of Duty 2018 game bevestigd met Treyarch als ontwikkelaar

  Door de jaren heen zijn Call of Duty games gemaakt door een rotatie van verschillende ontwikkelaars. Uitgever Activision meldt dat Treyarch aan de beurt gaat zijn voor de Call of Duty 2018 game.

  Treyarch is de ontwikkelaar van de populaire Black Ops-subserie van Call of Duty. Ze waren verantwoordelijk voor Black Ops 1 tot en met 3, maar ook voor World at War, Call of Duty 2: Big Red One en Call of Duty 3. Er is verder geen informatie bekend over de game.. Als we de geruchten mogen geloven kunnen we dit jaar Call of Duty Black Ops 4 verwachten.

  Call of Duty 2018 game waarschijnlijk Black Ops 4

  Afgelopen week kwamen deze geruchten boven water. De nieuwe shooter zou zich in het heden af moeten spelen en zal ‘boots on the ground’ zijn. De recent uitgebracht World War 2 heeft hetzelfde concept,alleen speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Volgens het gerucht zou het spel uit moeten komen op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De Switch versie van het spel zal ook een toekomstige DLC ondersteunen.

  Call of Duty WW2 is de meest recent uitgebrachte CoD game. Wil je meer te weten komen over het spel? In onze Call of Duty WW2 review benoemen wij de features van het spel. Ons cijfer voor de game is een 8,5.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.