Bungie zamelt geld in voor zieke kinderen met Destiny 2

  Deze week geeft Bungie het startschot voor een nieuw evenement: het Game2Give Charity Event. De nieuwe actie is bedoeld om twee goede doelen voor kinderen te ondersteunen.

  Met het evenement wil Bungie niet alleen zelf geld ophalen voor het Children’s Miracle Network en de Bungie Foundation, maar het samen doen met de community van Destiny. Spelers kunnen zich opgeven om een charity stream te organiseren tussen 24 oktober en 10 november. Kijkers die ondertussen geld doneren krijgen exclusieve in-game items, zoals de Mist Blossoms Emblem en de Gilded Shell Exotic Ghost. Bij een donatie van 100 dollar krijg je beide voorwerpen en doe je daarnaast mee met de prijzenpot die Bungie bij elkaar heeft verzameld. De streamers maken ook kans op mooie prijzen.

  De ontwikkelaar geeft bovendien zelf het goede voorbeeld, want op 29 oktober gaat er bij de studio een livestream van start die 24 uur lang zal gaan duren. Tijdens de stream komen bekende Destiny 2 content creators langs om de game te spelen. Wie schakelt er op 29 oktober in voor de stream? Of ga je misschien zelf een stream organiseren voor het goede doel? Laat het ons weten!

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.