Bully Scholarship Edition backwards compatible op Xbox One

  Na de release van Bully op iOS en Android, is Bully Scholarship Edition backwards compatible op de Xbox One geworden. Rockstar viert de tiende verjaardag van Bully en doet dat door de game uit te brengen op mobiel en voor de Xbox One.

  In Bully volg je het verhaal van Jimmy Hopkins, een tiener die van iedere school waar hij ooit naartoe is gegaan, is weggestuurd. Nu krijgt hij zijn kans op Bullworth, een kostschool. In de game volg je hoe Jimmy de sociale ladder van de school beklimt, en het nodige kattenkwaad uithaalt.

  De game kwam oorspronkelijk uit voor de Wii en de Xbox 360. Nu is Bully Scholarship Edition backwards compatible op de Xbox One

  Bully Scholarship Edition backwards compatible versie nu verkrijgbaar

  Diegenen die de game digitaal op de Xbox 360 hebben, krijgen direct toegang tot de backwards compatible versie op de Xbox One via de ''Ready to Install'' sectie. Als je een fysieke kopie van de game hebt, kan je deze in je Xbox One stoppen en beginnen met spelen. Je originele game saves van Bully Scholarship Edition zullen overgedragen worden naar de Xbox One, als je gebruik heb gemaakt van de Cloud Saves functie op de Xbox 360.

  Heb je Bully Scholarship Edition niet op de Xbox 360, maar wil je deze wel heel graag spelen op de Xbox One? De game is nu ook te koop via de Games Store op Xbox One.

  Bully: Scholarship Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.