Bully en Manhunt toegevoegd aan PlayStation Store voor PS4

  Rockstar games heeft zonder enige aankondiging haar klassieke titel Bully en Manhunt toegevoegd aan de PlayStation Store. De games staan al vanaf 22 maart in de PlayStation Store.

  Hoewel Bully niet onder de originele naam te vinden is, maar onder de omgedoopte titel Canis Canem Edit (Dog Eats Dog), zijn beide titels dus vanaf nu aan te schaffen via Sony's digitale gamewinkel. De prijs van beide titels is hetzelfde, voor 14,99 euro per stuk kun je de titels toevoegen aan je collectie.

  Rockstar heeft dus niets gezegd voordat ze Bully en Manhunt op de PlayStation store beschikbaar stelde voor Playstation 4 en daarom komt dit nieuws voor iedereen als een verassing. Voor dertig euro heb je twee klassieke Rockstar titels in je bezit.

  Rockstar Games Bully en Manhunt, twee controversiële titels

  Voor de mensen die minder bekend zijn met de games; Bully speelt zich af op een kostschool waar jij als nieuwkomer het hoofd boven water moet zien te houden tussen de nerds, de sporters en de kakkers. Gaandeweg het spel krijg je steeds meer middelen om je het leven wat gemakkelijker te maken en zo wat populairder te worden onder je schoolgenoten.

  Hoewel Bully een vrij milde titel is volgens Rockstar Games standaarden, ontving de titel wel een hoop kritiek van mensen die beweerden dat de game pesten zou verheerlijken. Mensen die de titel hebben gespeeld weten dat dit niet het geval is. Desondanks heeft Rockstar toch besloten om de game een nieuwe titel mee te geven, de game staat dus ook in de PlayStation Store als Canis Canem Edit.

  Manhunt is een iets minder luchtige titel, de game volgt James Earl Cash die moet zien te overleven door andere mensen te vermoorden. Daarbij heb je allerlei verschillende wapens om je te helpen, van koevoetten en plastic zakken tot messen, niets is te gek om je vijanden op een gruwelijke manier uit te schakelen. Manhunt kreeg destijds een hoop controversie te verduren, omdat men het een verschrikkelijk geweldadigde titel vond.

  Bully en Manhunt zijn dus vanaf nu te downloaden in de PlayStation Store, voor 14,99 per stuk zijn ze van jou.

  Manhunt

  Verkijgbaar vanaf 24 april 2004

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.