Bulletstorm Nintendo Switch-versie wordt in de zomer gelanceerd

  Tijdens de livestream van Gearbox vanaf Pax East hebben we een aantal leuke aankondigingen gekregen. Naast Borderlands heeft Gearbox ook aangekondigd dat Bulletstorm dit jaar nog naar de Nintendo Switch zal komen. De prijs en vaste releasedatum is nog niet bekend.

  Extase en hard gejuich was tijdens de Gearbox-livestream op Pax East te horen. Niet alleen hebben zij hier de eerste trailer van Borderlands 3 laten zien, maar zij hebben ook aangekondigd dat Borderlands 1 naar de huidige generatie consoles zal komen. Naast veel Borderlands-nieuws kwam Gearbox ook met een andere titel. Bulletstorm zal namelijk dit jaar naar de Switch komen.

  Het betreft de Bulletstorm: Duke of Switch Edition. Dit is een remaster van de titel die in 2017 uitkwam. In deze Full Clip Edition was niemand minder dan Duke Nukem van de partij en zal nu ook op de Nintendo Switch te bewonderen zijn.

  Bulletstorm Nintendo Switch-versie deze zomer

  De originele Bulletstorm kwam in 2011 uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Hierna is de Full Clip Edition, wat een remaster van de originele titel is, naar de huidige generatie consoles gekomen.

  Naast een groot arsenaal aan gestoorde wapens beschik je in Bulletstorm ook over een ‘energy leash’. Met deze zweep kun je vijanden naar je toe trekken en verschillende plaatsen bereiken die je met normale sprongen niet kunt halen. Ook kan je een grote bal van energie op je vijanden neerdalen.

  De Nintendo Switch-versie van Bulletstorm zal in de zomer van 2019 nog uitkomen. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend, net als de prijs.

  Bulletstorm: Duke of Switch Edition

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.