Bulletstorm Full Clip Edition PC versie niet een gratis upgrade

  De Bulletstorm Full Clip Edition zal geen gratis upgrade op de PC voor diegenen die de originele Bulletstorm al bezitten, dat bevestigd Randy Pitchford van Gearbox Software op Twitter. Op Twitter zegt de voorzitter van Gearbox dat dit niet mogelijk is vanwege verschillende restricties. De Bulletstorm Full Clip Edition PC versie is 7 april beschikbaar.

  Bulletstorm Full Clip Edition is een remaster van Bulletstorm. De Full Clip Edition krijgt niet alleen grafische verbeteringen, maar ook verbeteringen in de audio-kwaliteit. De game gaat nu niet gratis worden voor mensen die de originele game al bezitten.

  Verschillende beperkingen voor Bulletstorm Full Clip Edition PC upgrade

  Op Twitter reageert Randy Pitchford op de vraag of eigenaren van de originele Bulletstorm op Steam, de nieuwe versie gratis of met flinke korting zullen krijgen. Vergelijkbaar met de release van Bioschock the Collection op Steam, waar alle Steam gebruikers met de vorige games, de nieuwe versies gratis kregen.

  Randy Pitchford zegt dat dit bij de Bulletstorm Full Clip Edition PC versie niet mogelijk zal zijn.

  Bulletstorm Full Clip Edition komt 7 april 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Zoek je nog een aantal redenen om de nieuwe Bulletstorm een kans te geven? Lees dan: Waarom je Bulletstorm had moeten spelen.

  Bulletstorm: Full Clip Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.