BTS World Tour Love Yourself binnenkort te zien in Pathé

  A.R.M.Y zet je schrap! BTS, de bekendste K-pop groep ter wereld, is binnenkort weer te zien in de Nederlandse bioscopen. Hierbij wordt een compilatie met allerlei beelden vanuit het Olympisch Stadion in Seoul laten zien. Op zaterdag 26 januari is de BTS World Tour - Love Yourself te zien in Pathé.

  Binnenkort is de BTS Tour Love Yourself te zien in Pathé. Hierbij kunnen fans een compilatie zien met allerlei beelden vanuit het Olympisch Stadion in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. BTS wordt ook wel Bangtan Boys genoemd en ze worden vaak vergeleken met de Beatles, ondanks ze zelf niet vinden dat ze op die groep lijken.

  Dit is overigens niet de eerste keer dat de zeven K-pop idolen op het witte doek te zien zijn. Een paar maanden geleden werd de eerste film van BTS genaamd Burn The Stage: The Movie al in de Nederlandse bioscopen gedraaid. Deze film ging over de BTS WINGS TOUR en het volledige verhaal van de opmars van de band. Al gauw werd de film een groot succes en waren zalen volledig uitverkocht. Het zal dus niet verbazingwekkend zijn als BTS World Tour Love Yourself ook een succes wordt.

  BTS World Tour Love Yourself binnenkort te zien

  BTS is officieel de populairste boyband groep ter wereld. Met een mega aantal aan fans, ook wel A.R.M.Y genoemd, hebben ze al meerdere records verbroken. Hun fanbase bestaat vooral uit jonge meiden, die ervoor zorgden dat de single ‘Idol’ binnen 24 uur tijd 56,2 miljoen views kreeg. Hiermee verbrak het lied het record van Taylor Swift voor de meest bekeken video. Verder won BTS de Billboard Awards en had de band in 2017 op Twitter een half miljard retweets en likes. Het is dan ook niet verrassend dat het optreden van de Bangtan Boys in Ziggo Dome binnen een paar seconden uitverkocht was. Ondanks een staanplaats al 180 euro kostte, weerhield dit de fans voor geen seconde.

  BTS World Tour Love Yourself is te zien op 26 januari in Pathé.

  Verschillende K-pop nummers van andere populaire bands als BLACKPINK en BIGBANG komen voor in Just Dance 2019 van Ubisoft. Het nummer van BLACKPINK dat in de game voor komt is DDU-DU DDU-DU, terwijl Bang Bang Bang het nummer van BIGBANG is. Benieuwd wat wij van de game vinden? Je leest het in onze Just Dance 2019 review.

  Just Dance 2019 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Wii, Xbox One, Xbox 360 en Wii U.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.