Brengt grote Xbox One update muis- en toetsenbord-ondersteuning?

  Mogelijk brengt een grote Xbox One update muis- en toetsenbord-ondersteuning. Deze toevoeging moet nieuwe comfort aan de besturing van de Xbox One brengen.

  XGN

  De update zou in de herfst van dit jaar verschijnen. De ondersteuning komt dan door een samenwerking met hardwarefabrikant Razer. Dit wordt gesteld door The Verge.

  Grote Xbox One Update op komst?

  Vooralsnog is het niet officieel bevestigd door Microsoft. Als The Verge hierin gelijk heeft kunnen en we straks echt het systeem op deze manier kunnen besturen.

  Momenteel kun je alleen het Xbox One systeem met de muis en toetsenbord besturen door een speciale usb-dongel. Hierdoor wordt alles wat jij doet omgezet naar de besturing van een Xbox controller. Straks moet alles werken wanneer je USB direct in je Xbox One plugt. Het lijkt erop dat de update nog geen bluetooth toetsenborden en muizen zal ondersteunen.

  Razer technologie

  Razer maakt verschillende apparaten die zijn gericht op gamers. Denk hierbij aan koptelefoons, controllers, maar ook muizen en toetsenborden. Het merk is erg actief binnen de eSport, zo sponsort het veel verschillende gamers. Eerder had XGN.nl een interview met Alvin Chua, Product Specialist van Razer, over de toegevoegde waarde tijdens het gamen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.