Breath of the Wild 2 reveal tijdens Nintendo Direct E3 2019

  Er komt een vervolg op Zelda: Breath of the Wild. De E3 2019 Nintendo Direct sloot daar mee af. Waar 'Breath of the Wild 2' over zal gaan is nog niet duidelijk. Het is zeldzaam dat een nieuwe Zelda een direct vervolg op de vorige is. Een releasedatum is niet aangekondigd.

  Als laatste item in de E3 2019 Nintendo Direct kregen we een korte trailer te zien. Al snel verschenen Link en Zelda in beeld. Beide met hun Breath of the Wild look, al had Zelda korter haar. Ze inspecteerden een figuur die leek op een Sheikah monnik zoals die te zien waren in alle Shrines in Breath of the Wild. Deze figuur kwam plotseling in beweging, waarna er een stel ogen in zijn hoofd verscheen dat leek op de ogen die in Breath of the Wild geassocieerd werden met Calamity Ganon.

  Breath of the Wild 2 reveal is kort, maar krachtig

  De teaser voor de game was zeer kort en eindigde met de boodschap dat het vervolg op Breath of the Wild in ontwikkeling is. Een releaseperiode is nog niet aangekondigd, maar aangezien de meeste assets van Breath of the Wild ook voor deze game gebruikt kunnen worden, vermoeden wij dat de game sneller uit gaat komen dan de vorige.

  Tot die tijd kunnen we genieten van de Link's Awakening remake, die op 20 september uitkomt.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.