Breaking Bad film trailer en releasedatum uitgebracht door Netflix

  Netflix heeft een teaser trailer van de aankomende Breaking Bad film uitgebracht. De film zal El Camino: A Breaking Bad Movie gaan heten. Daarnaast is ook de releasedatum van de film uitgebracht. De film is al snel te bekijken op Netflix, namelijk al in oktober dit jaar. In de trailer zien we Skinny Pete die wordt verhoord door de politie.

  Pas op: dit nieuwsbericht bevat spoilers voor het einde van Breaking Bad.

  Dat er een film zou worden gemaakt als vervolg op de seizoensfinale van Breaking Bad werd bekend in november 2018. De film zal betrekking hebben op Jesse Pinkman, de voormalige meth-partner van Walter White. In de seizoensfinale ontsnapt Jesse op het nippertje uit de greep van een stel criminelen en wordt hij door de dood van Walter eindelijk verlost van de man die zijn leven al jaren heeft geterroriseerd.

  Wat zien we in de trailer van de Breaking Bad film?

  Tot nu toe is er nog weinig informatie vrijgegeven over de verhaallijn van de film, maar aan de hand van deze teaser trailer weten wij dat Jesse wordt gezocht door de politie. Eén van zijn beste vrienden, die Skinny Pete wordt genoemd, wordt verhoord door de politie. Gelukkig is Skinny Pete een goede vriend en wil hij geen informatie vrijgeven.

  Welke politieagenten er deze keer betrekking zullen hebben op de zaak van Jesse Pinkman weten wij nog niet, aangezien Hank Schrader in een van de laatste afleveringen is vermoord door dezelfde mannen die Jesse hebben gemarteld en opgesloten zodat hij de bekende blauwe meth zou blijven produceren. Er zijn foto’s van Hank en zijn partner Steven Gomez te zien in het begin van de trailer, deze hangen namelijk uit eer naast de deur van de verhoorkamer.

  Wanneer komt de nieuwe Breaking Bad film uit?

  De trailer van de aankomende Breaking Bad film laat ons zien dat El Camino: A Breaking Bad Movie uit zal komen op 11 oktober 2019. De film kan een mooie afsluiting zijn voor ieder die zich afvraagt wat er verder gebeurt met de geliefde Jesse Pinkman, nadat hij eindelijk zijn vrijheid heeft herpakt.

  Dit is niet de eerste spin-off die is gecreëerd na de wereldberoemde Breaking Bad serie. Eerder is namelijk een serie genaamd Better Call Saul uitgebracht. Deze serie bleek een succesvol idee te zijn nadat deze zelfs genomineerd werd voor een Emmy. Deze serie gaat over onze favoriete criminele advocaat genaamd Jimmy.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.