Borderlands Vault Hunters uit origineel te importeren naar heruitgave

  Dat de Borderlands: Game of the Year Edition heel wat verbeteringen bevat, is al duidelijk. Uitgever 2K laat in een persbericht weten dat er nog een extraatje is. Je kan namelijk de Vault Hunters uit je originele kopie van Borderlands naar de heruitgave importeren.

  Gearbox Software

  Het is niet de eerste keer dat je de mogelijkheid krijgt om Vault Hunters uit een oudere versie van Borderlands over te zetten. Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel hebben op de PlayStation 4 en Xbox One eenzelfde optie. Deze mogelijkheid is ook in Borderlands: Game of the Year Edition beschikbaar gesteld.

  Wanneer kan je de Borderlands Vault Hunters importeren?

  Het is alleen mogelijk om de Vault Hunters te importeren als je op dezelfde console-familie speelt. Dit betekent dat je alleen een opgeslagen bestand van de Xbox 360 naar de Xbox One kan sturen. Hetzelfde geldt voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Op de PC is de Borderlands: Game of the Year Edition een upgrade en hoef je dus niks te doen.

  Het is niet duidelijk hoe dit precies in zijn werk gaat, maar de kans is groot dat dit gelijk is aan hoe het in de andere games werkt. Daarin moest je de oude game opstarten en je personages uploaden naar de cloud. Vervolgens kun je ze in de nieuwe versie downloaden en gebruiken.

  Borderlands GOTY plaatje

  Wat is er nog meer beschikbaar voor Borderlands?

  Als je geen zin hebt om je Borderlands Vault Hunters te importeren, kan je vanaf vandaag ook de Borderlands Ultra HD Texture Pack voor Borderlands: The Handsome Collection downloaden. Dit pakket stelt je in staat om Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel op 4K te draaien.

  Op de PlayStation 4 Pro komt het pakket als downloadbare content op de productpagina van Borderlands: The Handsome Collection. Spelers op de PC en Xbox One X hebben de optie om de visuele verbeteringen per game binnen te halen. Deze uitbreiding is helemaal gratis en volledig optioneel.

  Eerder vandaag is de Borderlands 3 releasedatum officieel bekendgemaakt. Gearbox en 2K deelden ook meer informatie over de Borderlands 3 Vault Hunters. Borderlands 3 is vanaf 13 september te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Borderlands: Game of the Year Edition en Borderlands: The Handsome Collection zijn nu beschikbaar op de eerder genoemde platformen.

  Borderlands: The Handsome Collection

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.