Borderlands: The Pre-Sequel releasedatum bekend

  2K Games, de uitgever van Borderlands: The Pre-Sequel onthult in een persbericht de releasedatum voor de game. Het spel komt op 17 oktober uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  Samen met het persbericht komt ook een nieuwe trailer voor de game beschikbaar. Deze is bovenaan het bericht te bekijken. Gamers kunnen de game nu bestellen via winkels en webshops. Zij krijgen daarbij als extra de Shock Drop Slaughter Pit bonus. Hiermee kun je strijden tegen de sterkste vijanden op de maanbasis, waardoor je loot kunt verzamelen.

  Vecht als Handsome Jack in Borderlands: The Pre-Sequel

  Borderlands: The Pre-Sequel vindt plaats tussen het eerste en tweede deel van de game. Het volgt de avonturen van de goedaardige Handsome Jack. Naarmate je verder in de game zit, merk je dat Jack steeds meer een duister karakter aanneemt. Centraal staat de verminderde zwaartekracht in het spel. Hierdoor kun je enorme sprongen maken zonder de hulp van aandrijving of veerkracht.

  Fans verwachten meer te zien van Borderlands: The Pre-Sequel tijdens de E3. Ook wij zijn daarbij en zullen de game bekijken en onze ervaring delen. Bekijk hieronder twee vrijgegeven screenshots:

  Borderlands: The Pre-Sequel

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.