Borderlands: The Pre-Sequel krijgt season pass

  2K en Gearbox hebben een season pass aangekondigd voor Borderlands: The Pre-Sequel. De pass geeft je toegang tot alle DLC die in de toekomst voor de game zal verschijnen. Zo worden er vier pakketten toegevoegd met daarin extra karakters, uitdagingen en missies.

  Dat werd bekendgemaakt op de PAX Prime, de gamebeurs die momenteel plaatsvindt in Seattle. Meer informatie over de inhoud van de DLC werd nog niet gegeven en wordt later pas onthuld.

  De season pas gaat ongeveer €29,99 kosten, maar de pakketten zijn ook los te koop. Dan betaal je ongeveer €9,99 per stuk, waardoor je duurder uitkomt dan wanneer je alles in één keer koopt. Bezitters van zo'n pass kunnen dan alle DLC binnenhalen wanneer de content verschijnt.

  Borderlands: The Pre-Sequel bonus

  Wanneer je de game vooraf reserveert krijg je er gratis een extraatje bij, namelijk de Shock Drop Slaughter Pit. Deze DLC wordt later nog los verkocht en maakt geen deel uit van de season pass. Borderlands: The Pre-Sequel verschijnt 17 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De season pass is dan ook direct verkrijgbaar.

  Borderlands: The Pre-Sequel

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.