Borderlands 3 trailer toont vrolijk schietende personages op The Turtles

  Er is een nieuwe Borderlands 3 trailer online geplaatst. In de trailer zien we verschillende Borderlands-personages er vrolijk op los schieten. Temidden van rozen en ongelofelijke hoeveelheden loot wordt er gedanst op het welbekende nummer 'Happy Together' van The Turtles.

  De trailer toont geen enkele vorm van gameplay. We zien de Vault Hunters samen, vaak arm in arm om zich heen schieten en bijna absurd grote hoeveelheden loot verzamelen. De trailer werd aangekondigd als een ‘Celebration of Togetherness’, hetgeen duidelijk blijkt uit de trailer.

  Kondigt de Borderlands 3 trailer nieuwe informatie over de game aan?

  Toen de trailer werd aangekondigd was er bij velen de aanname dat het ging om een trailer voor cross-play in Borderlands 3. Dat vermoeden werd al snel neergehaald door Randy Pitchford. Er zijn wel plannen om cross-play naar de game te brengen, maar de kwaliteit hiervan is belangrijker dan beschikbaarheid op release. De video had verder niets te melden over de Borderlands 3 gameplay.

  Voorlopig nog geen cross-play, dus, maar er wordt aan gewerkt. In de tussentijd kunnen we ons vermaken met en verbazen over deze Borderlands 3 muziekvideo voor ‘Happy Together’. Misschien kunnen we het nummer wel nooit meer normaal horen.

  Borderlands 3 is vanaf 13 september 2019 beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.