Borderlands 3 reveal tijdens E3 2018 onwaarschijnlijk

  Een Borderlands 3 reveal tijdens E3 2018 lijkt er niet aan te komen. Uit een serie tweets kan worden opgemaakt dat de game nog niet onthuld gaat worden. Wanneer de game wel onthuld wordt, is nog niet bekend.

  Een Borderlands 3 reveal gaat er als we de tweets van Randy Pitchford, directeur van Gearbox Software, geloven waarschijnlijk niet komen tijdens de E3 2018. Gearbox is natuurlijk de ontwikkelaar van de eerste drie Borderlands games. In een serie aan tweets lijkt hij een potentiële aankondiging uit te sluiten.

  Pitchford zegt dat als hij nu zwart op wit zou schrijven dat een Borderlands 3 aankondiging niet tijdens E3 2018 zal plaatsvinden, mensen hem niet zullen geloven. Volgens hem kiezen mensen ervoor om hem niet te geloven. Ze zouden het zo interpreteren op een manier die alsnog naar de aankondiging zou leiden. Om deze vergelijking te versterken maakte Pitchford een vergelijking.

  In de serie tweets maakte Pitchford de vergelijking met een magie-gerelateerde metafoor. Dit heeft te maken met dat hij een groot fan van magie is. Hij spreekt over een goochelaar die zowel magie trucks uitvoert, maar ook bizarre echte stunts uitvoert. Hij zegt dat mensen de trucks als echt verklaren en de stunts magie noemen.

  Borderlands 3 reveal onwaarschijnlijk

  Pitchford vervolgde door te tweeten dat deze serie aan tweets tot meer speculatie over een Borderlands 3 reveal zouden leiden. Hij zei het volgende:

  'Ik heb het gevoeld alsof 'Borderlands 3' dezelfde kant op gaat als Half-Life 3 als het op speculatie aankomt.'

  Wanneer Borderlands 3 uitkomt, is nog een verrassing. Vorig jaar leek het er meerdere keren op dat er een Borderlands 3 release aan zat te komen. Niet alleen werd het in september geteased, maar ook in november leek de Borderlands 3 release steeds dichterbij te komen. Dit kwam door een uitspraak van de directeur van Take-Two, moederbedrijf van de uitgever van Borderlands.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.