Borderlands 3 release mogelijk nog verder weg dan gedacht

  Het is al een tijdje officieel bekend dat Borderlands 3 er aan zit te komen, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekend. Nu lijkt het erop dat de Borderlands 3 release nog verder weg is dan gedacht. Dit blijkt uit een enquête die ontwikkelaar Gearbox Software heeft opgezet.

  Hoewel veel fans een aankondiging over Borderlands 3 op de E3 van vorige maand hadden verwacht, was de game op deze beurs niet van de partij. Nu heeft ontwikkelaar Gearbox Software een enquête op Twitter geplaatst waarin spelers gevraagd worden naar hun favoriete wapens uit Borderlands 2:

  Borderlands 3 release laat mogelijk nog op zich wachten

  Sommige fans zien deze enquête als bevestiging dat Gearbox nog bezig is met het ontwerpen van de wapens voor Borderlands 3, wat zou betekenen dat de game zich nog in de vroege stadia van ontwikkeling bevindt. Dit zou niet heel onwaarschijnlijk zijn, aangezien bij de officiële bevestiging vorig jaar werd gemeld dat het team zich eerst nog zou focussen op het afronden van Battleborn en de bijbehorende DLC.

  Aan de andere kant zou de enquête er ook op kunnen wijzen dat de ontwikkelaar een wapen uit Borderlands 2 wil toevoegen aan het arsenaal van Borderlands 3. Het is dus nog niet zeker wat voor invloed deze enquête zal hebben op de game en er zijn geen officiële uitspraken gedaan over de Borderlands 3 release, behalve de eerdere officiële bevestiging van de game.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.