Borderlands 3 release geteased door Gearbox op Twitter

  De nieuwste Borderlands game, Borderlands 3 zal waarschijnlijk op Pax East worden getoond. Gearbox stuurde een Tweet met daarin een foto waar dit waarschijnlijk in bekend wordt gemaakt. De release van Borderlands 3 zullen we waarschijnlijk eind maart krijgen op Pax East.

  Op 28 maart 2019 vindt PAX East plaats. Dit is een groot evenement, waar veel nieuwe games zullen worden getoond. Op Twitter liet Gearbox waarschijnlijk al weten dat het langverwachte Borderlands 3 hier bekend zal worden gemaakt.

  In de Tweet is een groot bord naast de snelweg te zien, waar met grote letters ‘March 28, Boston’ staat. Dit hint naar de eerste dag van Pax East. De volledige foto en omgeving is één op één naast de stijl van Borderlands te zetten. We zullen dus waarschijnlijk snel nieuwe beelden van Borderlands 3 gaan zien.

  Borderlands 3 release waarschijnlijk eind maart aangekondigd

  De serie Borderland-games zijn keer op keer goed voor hilarische dialogen en intense gameplay. Grappige personages als ClapTrap en Handsome Jack zijn iconisch geworden door de franchise. Of we deze personages ook gaan zien in Borderlands 3 is natuurlijk nog niet zeker, aangezien we helemaal niks weten over de nieuwe game. Hier zullen we op moeten wachten wanneer Pax East eind maart plaatsvindt.

  De Borderlands-franchise bestaat op het moment uit Borderlands, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre Sequel. Deze zijn te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Borderlands 2: Add-On Content Pack

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.