Borderlands 3 ping systeem net zoals in Apex Legends!

  De makers van Borderlands 3 hebben met een video bekend gemaakt dat er in Borderlands 3 een ping systeem komt net zoals in Apex Legends. Zoals hieronder in de video te zien is kan je vrijwel alles pingen, van vijanden tot loot op de grond.

  Nadat Apex Legends dit revolutionaire ping systeem introduceerde aan de gaming wereld, hebben verschillende game franchises het systeem al overgenomen. Na Foretnite gaat nu ook Borderlands 3 aan de haal met het systeem. Het ping systeem zorgt ervoor dat microfoons geen noodzakelijke toevoeging meer zijn maar eerder een fijn extraatje. Je kan namelijk bijna elke actie door middel van het ping systeem duidelijk maken aan je medespelers.

  Hoe werkt het Borderlands 3 ping systeem?

  Het lijkt in de basis veel op het systeem van Apex Legends, namelijk je kijkt naar iets en klikt dan op de gekozen "ping" knop. Vervolgens zal het voorwerp of de plek waar je naar kijkt gepinged worden, waardoor iedereen met wie je samen aan het gamen bent kan zien wat je hebt gepinged. Of er nog meer opties komen, zoals in Apex Legends, is niet te zien in de korte trailer die Gearbox heeft uitgebracht. Verder is daar dan ook nog niets over bekendgemaakt.

  Borderlands 3 release

  Borderlands 3 gaat uitkomen op 12 september 2019, dus lang wachten hoef je niet meer. Je kan alvast wel de standard edition halen voor 59,99 euro in de Epic Store of in de 2K Store. Wij hebben Borderlands 3 al zitten spelen op E3 2019. Daar speelden wij met Moze de Gunner, een personage dat nog niet eerder speelbaar was. Ze is één van de vier Vault Hunters uit het derde telg van de serie.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.