Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer toont de game in actie

  Ongeveer een maand na de aankondiging van de Borderlands 3 releasedatum komen 2K en Gearbox Software alweer met nieuwe beelden van de shooter. De Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer laat de eerste beelden van de game in actie zien. De video is de afsluiter van een livestream over de game.

  In de trailer is aandacht voor de gameplay. Zo zie je de werking van verschillende (nieuwe) wapens en is er ook zendtijd weggelegd voor de skills van de Vault Hunters. Dit alles gebeurt in een grote variatie aan omgevingen. Hoe dat eruit ziet, kan je hierboven aanschouwen.

  Wat laat de Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer nog meer zien?

  Naast nieuwe wapens en skills van de Vault Hunters komen er nog meer nieuwe elementen naar voren in de Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer. Zo zie je hoe een van de Vault Hunters iemand uit een auto trekt, wat erop wijst dat je voertuigen kan stelen in Borderlands 3. Vijanden kunnen nu ook op jouw vervoersmiddel springen om het je lastig te maken.

  Verder komt er een scène voorbij, waarin een geweer in vuur en vlam staat en moet worden geblust met een soort waterpistool. Je ziet ook veel verschillende oude en nieuwe vijanden voorbij komen en de schadepunten die boven je tegenstanders komen als je op ze schiet, keren wederom terug.

  Borderlands 3 plaatje

  Wat is de aanleiding van de Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer?

  De aanleiding van de nieuwe trailer ligt bij een livestream waarin 2K en Gearbox Software de details van twee van de vier nieuwe Vault Hunters vrijgeeft. Het gaat om de huurmoordenaar Zane die verschillende gadgets gebruikt en de Siren Amara die met haar ethereal fists gespuis tot moes slaat. Dit doen ze op Pandora en de nieuwe planeet Promethea.

  We konden al een paar uurtje met Borderlands 3 aan de slag en dat smaakte zeker naar meer. In de artikelen over de Borderlands 3 gameplay en de Borderlands 3 release details, kan je meer over de game lezen. De volgende bulk aan informatie over Borderlands 3 wordt tijdens E3 2019 verwacht.

  Borderlands 3 is vanaf 13 september te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.