Borderlands 3 DLC onderweg voor Halloween; geen nieuwe Vault Hunters meer

  Gearbox software heeft nieuwe Borderlands 3 DLC getoond, die “Bloody Harvest” zal gaan heten. Deze DLC zal gratis uitkomen in oktober en zal een Halloween-thema met zich mee brengen. Gearbox deelt ook dat er geen DLC-karakters op de planning staan voor Borderlands 3.

  Paul Sage, creative director van Borderlands 3, heeft details bekendgemaakt over de eerste Borderlands 3 DLC, genaamd Bloody Harvest, tijdens de eerste uitzending van The Borderlands Show. Tijdens de show vertelt Sage over de “spooky” content die Vault Hunters kunnen verwachten in de game. Gedurende het event kan je vele nieuwe legendarische wapens en skins vinden die een Halloween-thema hebben. Ook zijn er nieuwe “spooky” gebieden en vijanden die je kan vinden die zullen leiden naar een griezelige boss battle.

  Om te kunnen beginnen aan dit angstaanjagende avontuur moeten Vault Hunters (de speler) eerst Sanctuary 3 bereiken. Al gauw kom je erachter dat er vervloekte vijanden zijn in het heelal en op de planeten. Deze vervloekte vijanden kunnen jou zelfs een nieuwe debuff geven genaamd “Terror”. Deze debuff zorgt ervoor dat je minder goed kan zien en dat je slechter kan schieten. Het neerhalen van deze vervloekte vijanden geeft jou Hecktoplasm, wat je aan Maurice kunt geven, een nieuw personage in Sanctuary 3. Met behulp van Hecktoplasm zal je toegang krijgen tot het nieuwe Bloody Harvest-gebied.

  Als je uiteindelijk door het enge en schrikbarende nieuwe gebied bent geweest kom je natuurlijk bij een baas. Een bekend gezicht uit de verhaallijn van Borderlands 3. Of misschien toch niet aangezien hij geen gezicht meer heeft. Captain Traunt komt terug! Maar veel griezeliger en met de naam, Captain “Haunt”. Neem het tegen hem op en verzamel wapens en schilden die gebruikmaken van de Terror-debuff. Of pimp je Vault Hunter met de nieuwe Halloween skins (die ook effect hebben op Moze’s Iron Bear en Flak’s huisdieren).

  Borderlands 3 DLC bevat geen nieuwe Vault Hunters

  Gearbox vertelt tijdens een Q&A in dezelfde show ook dat er geen nieuwe DLC karakters gepland staan voor Borderlands 3. Dit vanwege de statistieken van Gearbox die laten zien dat niet veel mensen de DLC karakters überhaupt gebruiken. Gearbox kondigt ook aan dat Borderlands 2 VR op Steam uit zal komen op 22 oktober.

  Tijdens de show zijn er ook weer Shift Codes uitgebracht. Wij hebben alle codes voor jullie onder elkaar gezet in dit artikel!

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.